Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

6. september 2009 11:11
by Bernhard
6 Reacties

Brand in het hotel

6. september 2009 11:11 by Bernhard | 6 Reacties

Ja je leest het goed. Afgelopen nacht werden wij rond 1:00 opgeschrikt door het brandalarm. Eerst even op de gang rond gekeken samen met vele anderen maar toen kwam via de speakers het bericht dat er ontruimd moest worden.
Vlug de kinderen wakker gemaakt en wat kleren aangedaan. Vlug naar beneden. In de trappenhal (gelukkig zaten we maar op de 5e etage) kwamen we een brandweerman tegen. Dit deed me erg denken aan de documentare van het WTC 11/9 en toen begon ik me toch wel zorgen te maken.
Op de 2 onderste etages kon je inderdaad merken dat er brand was. Er was wat rookontwikkeling maar wij waren vlug het pand uit.
Buiten aangekomen leek het of alle brandweer auto's van New York er waren. De complete straat stond vol met allerlei auto's van de brandweer.


Het bleek gelukkig om een kleine brand te gaan op de 1e verdieping geloof ik. Maar na anderhalf uur op de stoep tegenover het hotel mochten we weer naar binnnen. Maar nog geen half uur binnen ging het brandalarm alweer. Dit bleek later echter loos omdat het nog niet goed werkte.


Al met al nog niet echt de jet leg verwerkt!
Bernhard
PS excuus voor de slechte foto's maar ik had alleen mijn mobiele telefoon bij me.

Reacties (6) -

Oma en Opa IJntema

Lieve allemaal,    Beide berichten gelezen; het eerste bericht:  wat fantastisch dat alles zo goed ging tijdens de reis..    En dan reken je er op dat je heerlijk kunt gaan slapen ! en dan dat brandalarm! Wat een spanning zo direct en nog nauwelijks in New-York.Hopenlijk dat jullie daarna nog wat hebt kunnen slapen.Met ons is het prima.Vanavond naar Jan en Joke. Heel veel groeten en sterkte met alles en probeer , ondanks de
         brandbelevenis , te genieten.        Veel liefs Mama en papa.

Alexander & Nynke

Tjee, we kunnen ons voorstellen dat je zo heel raar wakker wordt ! Goed in ieder geval om te lezen dat de vliegreis zo is meegevallen. Hou ons (en een ieder) vooral op deze manier op de hoogte, we zullen regelmatig kijken !
Groetjes.

Michael & Wiepie

Hoi allemaal, Jee, wat schrok ik toen ik las dat jullie brand hadden in het hotel. Wat een spanning en je bent al zo moe!! Gelukkig is alles goed afgelopen. Ik hoop dat de kinderen niet te veel geschrokken zijn. Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad. Ik heb ook nog een andere email verstuurd (voordat ik het nieuws over de brand las). Ik hoop dat de reis verder naar wens zal verlopen. Tot horens.
Groetjes Michael & Wiepie

Leo

Moi Bernhard,

Mooi dat de reis goed verlopen is. Van die brand is even vervelend, maar heb je later weer iets extras om over te hebben ;) Het is tenslotte goed afgelopen.

Hier gaat alles zijn gangetje en ben zelf alvast begonnen met graven voor de verbouwing. nu al spierpijn.

Geniet van jullie vakantie en tot laters.

Groetjes aan allemaal,

Leo

Jerusa

Hallo,

Jeetje... het begint al spannend!! Gelukkig is het goed afgelopen. Hopelijk hebben jullie daarna nog een beetje kunnen slapen / rusten. Ik ben blij dat de reis zo goed verlopen is en wat leuk dat Emma de stewardes mocht helpen!
Ik hoop dat jullie nog een hele mooie reis hebben, geniet ervan!

Heel veel plezier!
Groetjes Jerusa

Peter E

Ha Hoekstra Family!! Klinkt als een heel heftig avontuur, maar zie dat jullie wel vreselijk aan het genieten zijn.
Ben zelf in New York geweest, en ook ik vond het prachtig!
Veel plezier de komende dagen met de camper.

@ Bernhard: Waar is de sleutel van de archiefkast OR Be Value? Heb Erik op mijn dak Smile

Reacties zijn gesloten