Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

8. september 2009 02:09
by Bernhard
4 Reacties

Zondag en maandag in New York

8. september 2009 02:09 by Bernhard | 4 Reacties

Lieve allemaal,



Wat een reis, wat een stad!We hebben een lange reis gehad maar het ging allemaal prima. Wat een indrukken. Het is wel even wennen met name het tijdsverschil maar je wordt meegezogen in de drukte van de stad en dan ben je zo weer in het ritme van de dag.

We hebben een goed hotel en een mooie kamer met een prachtig uitzicht over de 8th Avenue. Het verkeer en de voetgangers lijken niet te gaan slapen. Het gaat aan één stuk door. We hebben zondagmiddag de bus gepakt en zijn richting Down Town gereden. We reden in een open bus, het weer was prachtig en de indrukken overweldigend. Alles is hier big, bigger en nog eens bigger. De sfeer is uitstekend en Thomas en Emma zijn erg lief en trekken veel bekijks!

Maandagochtend hebben we nogmaals de bus gepakt en zijn nu richting Up Town gereden. Wederom een prachtige rondrit gemaakt, o.a. door Haarlem gereden. Een hele aparte belevenis. Maandagmiddag met de kinderen naar Central Park gelopen. Het park ligt op loopafstand van het hotel. Het was vandaag een nationale feestdag, Labourday. Het park zat vol gezinnen met spelende kinderen in prachtig aangelegde speeltuinen. Dwars door het park loopt een weg waar het krioelt van de fietsers en joggers! Maandagavond zijn Margreet en ik nog naar Time Square gelopen. Overweldigend, al die mensen, al die verlichting, schitterend om mee te maken.

Morgenvroeg, dinsdag, vertrekken we om 10.00 uur uit het hotel. De taxi is inmiddels besteld en zal ons omstreeks 11.30 uur afzetten bij het Camperverhuurbedrijf. Op naar het volgende avontuur. Iedereen bedankt voor de leuke reacties tot nu toe!

Heel veel liefs vanuit New York, Margreet en Lucas.

Reacties (4) -

Fam. Ganzevoort

Wat heerlijk, dat we via de computer zo met jullie kunnen meegenieten! Het lijkt ons ook fantastisch om door zo'n wereldstad te rijden. En dan dat park.... We wensen jullie ook heeeeel veeeeel succes met het rijden in die grote camper......
groetjes,
AnnewesCarlaDavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Oma en Opa IJntema

Wat een prachtig verslag over jullie belevenissen; we genieten mee.Het is toch geweldig om zo New.York te kunnen bekijken en wat heerlijk dat alles zo goed gaat. Dus nu op naar het volgende avontuur met de campers. Vandaag het 2e nucleaire onderzoek gehad.Met ons is het goed.Veel liefs voor allemaal.Mama /papa oma/opa.

Familie van den Heuvel

Gaaf hoor! Nog wat gezien van de feestweek 400 jaar betrekkingen tussen New York en Nederland? Prinselijk paar zou daar nu ook rondlopen! Goeie reis in ieder geval met de campers toegewenst!

Maaike

Lieve groetjes, later meer

Reacties zijn gesloten