Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

9. september 2009 03:00
by Bernhard
5 Reacties

De eerste dag met de Camper op pad.

9. september 2009 03:00 by Bernhard | 5 Reacties

Vandaag vroeg opgestaan. Op tijd ontbijt want de taxi haalt ons op om 10.00 uur. De taxi is precies op tijd! Bij aankomst lijkt de taxi bijna te klein om alle bagage en alle personen in te kunnen vervoeren. Na veel stouwen en trekken lukt het eindelijk dan toch. Op naar de Camperverhuurder.

We zijn mooi op tijd. Na de instructiefilm te hebben bekeken volgt een eertse verkenning van ons rijdende verblijf voor de komende weken. Het ziet er allemaal goed uit. Potten en pannen worden ingeladen alsook de borden, kopjes en het bestek. Daarna rijden wij in konvooi naar de eerste de beste supermarkt om voor de komende dagen proviand in te slaan.

Op naar de Campground in Flanders. Na twee minuten zijn we elkaar al kwijt. Dan maar doorrijden op goed geluk in de hoop elkaar weer te treffen op de camping. Margreet en Lucas komen als eerste aan. Vervelend dat we elkaar onderweg niet tegen zijn gekomen. Gelukkig na een half uurtje komen Marianne, Bernhard en de kids aangereden. Gelukkig is alles ok! Eeen goede leer voor de volgende keer. Maak goede afspraken wat te doen in zo`n situatie. Na een oerhollandse maaltijd, bloemkool, aardappelen en een gehaktbal ruimen we de camper verder in en vallen na een indrukwekkende dag tegen 23.00 uur in een diepe slaap. Op naar de dag van morgen. Welterusten, Marianne, Bernhard, Emma, Thomas, Margreet en Lucas.

Reacties (5) -

Oma en Opa IJntema

Lieve allemaal,  wat een heerlijke drukte; allemaal nieuwe dingen; ook dat je elkaar even kwijt bent, hoort erbij.We moeten denken aan dat wij in 1978 met drie auto,s naar Zwitserland reden; houd elkaar goed in de gaten en spreek een afspraakplaats af.Wij vinden jullie verslag hartstikke leuk.Gisteren het 2e nucleair onderzoek gehad; goed geweest.Tot de volgende keer.Mama/papa;oma/opa.

Fam. Ganzevoort

Konden jullie ook niet met elkaar communiceren met de walkie-talkies? Ja, dan kun je beter parkeerplaatsen of andere stopplaatsen afspreken, want echt achter elkaar aan rijden is misschien wel gevaarlijk. Hier in Nederland in elk geval wel. Misschien in Amerika niet? Je zult het in elk geval wel druk hebben met het rijden!! Maar hopelijk went dat gauw. Vermaken de kleintjes zich ook wat in de camper? En slaapt het lekker?
Nu even lekker genieten op de camping...
groetjes, AnnewesCarlaDavinaMatthijsSelmaJormaGerco

Alexander & Nynke

Hallo allemaal,

Leuk om jullie verhalen te lezen. Zo te lezen gaat het tot nu toe erg goed. Lukt het rijden in de camper wat of is het nog erg wennen?? Geniet er lekker van!

Groetjes Alexander en Nynke
En een hele dikke kus aan Emma en Thomas van Manon en Lotte

maaike en wybo

Dag verwegfamilie!
Een hele onderneming zo te lezen! Goede reis verder, raak elkaar dus niet kwijt (kun je je gsm daar ook gebruiken?)en heel veel plezier!

groet van Wybo en Maaike

Roelof

Hallo, lieve kinderen,

Wij zitten nu bij Roelof de website te lezen en willen van de gelegenheid gebruik maken om jullie van hieruit ook nog een fijne vakantie toe te wensen. We hebben met veel belangstelling jullie doorgemaakte avonturen gelezen en vinden het fijn dat het zo voorspoedig verloopt allemaal. De hartelijke groeten, pas goed op elkaar en geniet er maar van. Ook nog de hartelijke groeten van tante Dirkje Jantiena.

Ma en pa Kikkert.

Reacties zijn gesloten