Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

27. april 2010 16:04
by Bernhard
1 Reacties

Dag 58 – Weer thuis

27. april 2010 16:04 by Bernhard | 1 Reacties

Gisteren (26/4) weer samen met Marianne en Thomas naar het UMCG gegaan. Bij aankomst eerst weer bloedprikken en daarna weer wachten….. Marianne ging redelijk vroeg weer naar huis want er stond door een ongeval een lange file en ze moest wel op tijd zijn om Emma op te halen bij school.

’s Middags rond 14:00 kwam de specialist even langs en probeerde zo snel mogelijk terug te komen met de uitslagen en het behandelplan. Echter werd het pas rond 17:30…. Hij had inmiddels contact gehad met de specialist voor longtransplantaties en besloten om het voorlopig nog even aan te zien. Ik moet nu elke week een longfunctie doen en als die slechter wordt, wordt ik direct opgenomen en wordt er een longbiopt gedaan en anders doen ze niks. Dus dit betekend dat het verder poliklinisch kan en ik nu eindelijk werd ontslagen uit het ziekenhuis!

Best wel vreemd na zolang in het ziekenhuis en ben nog wel wat sceptisch maar we zullen zien. Wel erg blij om weer thuis te zijn en geen opname achter je aan te hebben. Mooi op tijd voor de verjaardag van Marianne a.s. donderdag!!

Groeten uit Nes
Bernhard

Reacties (1) -

Roelof

Gefeliciteerd Bernhard, een mooier kado kan Marianne niet krijgen voor haar verjaardag.

Groetjes, Roelof

Reacties zijn gesloten