Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

17. juni 2010 23:04
by Marianne
2 Reacties

ochtend in het UMCG

17. juni 2010 23:04 by Marianne | 2 Reacties

Vandaag niet zo'n leuk dagje in het ziekenhuis. Eerst de KNO-arts voor de bespreking van de CT-scan. Het advies is een operatie aan de bijholtes. Deze operatie duurt 2 uur. Er zat toch nog te veel slijmvlies in de holtes en het lijkt erop dat het chronisch wordt en dat is niet de bedoeling.

Daarna voor een röntgenfoto van de longen en daar was niks op te zien. Aan het einde van de ochtend weer een ct-scan van de longen en voor die uitslag zouden we vandaag gebeld worden maar dat is helaas niet gebeurd. Maar na alle waarschijnlijkheid krijgt Bernhard volgende week een operatie aan z'n longen(longbiopt). Dus dan wordt hij weer tijdelijk opgenomen helaas. Wanneer de bijholteoperatie gaat gebeuren is nog niet duidelijk, er was nu een wachtlijst van een maand. Als dat zo is dan kunnen we helaas onze vakantie annuleren. Maar dat zien we dan wel weer.

Ik moet zeggen dat ik er behoorlijk van baal dat het niet eens een keertje ophoud en dat we gewoon weer een normaal gezinnetje kunnen zijn.

Groeten uit Nes
Marianne

Reacties (2) -

familie Ganzevoort

Lieve Marianne, Bernhard en kids,
Wat moeten jullie veel uithoudingvermogen tonen! Wij kunnen ons heel goed voorstellen, dat je er inmiddels genoeg van hebt. Het is zo veel en het volgt allemaal op elkaar, dat je het gevoel hebt dat er nooit een einde aan komt. Maar je hebt geen keus. Jammer, dat Bernhard weer moet worden opgenomen, maar het is wel goed dat hij zo onder controle staat. En dat ze het nog steeds kunnen behandelen. Hopelijk kunnen jullie weer energie krijgen van de goede uitslag over de leukemie. Dàt is nu goed! Daar doe je het tenslotte voor. Nu nog de complicaties laten behandelen. Met hopelijk goed resultaat. We hopen voor jullie dat het niet lang duurt voordat Bernhard aan de beurt is voor die operatie. Het zou inderdaad erg jammer zijn als jullie je vakantie zou moeten afzeggen. We denken veel aan jullie en we wensen jullie voor de komende periode weer heel erg veel sterkte toe!
Veel liefs van ons allemaal,
Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Baukje en Kees IJntema

Lieve vier,   Gister dus een moeilijke dag.We kunnen ons heel goed voorstellen dat jullie wel eens ontmoedigd zijn.We gunnen jullie zo graag een normaal gezin. Toch hebben we bewondering voor jullie beiden hoe jullie teleurstellingen weten te verwerken.  Ondanks de tegenslagen ( en dat zeggen we wel vaker )toch maar moedig verder.Heel veel sterkte en een hartelijke groet en veel liefs van  oma en opa IJntema.

Reacties zijn gesloten