Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

8. september 2010 10:07
by Bernhard
1 Reacties

Stapje terug

8. september 2010 10:07 by Bernhard | 1 Reacties

Sinds vorige week ik aan het werk ben geweest gaat het iets minder. Zoveel zelfs dat ik gisteren (dinsdag) een extra keer naar het UMCG ben geweest. Dit viel samen met het bezoek aan de KNO-arts. Bij de KNO waren ze erg tevreden. Met een neusedoscopie hebben ze de neus van binnen bekeken en nog wat schoongemaakt. Over twee weken mag ik weer komen. Daarna vlug naar de longfunctie en de hematoloog.

Bij de hematoloog werd als snel duidelijk dat er iets aan de hand was. De bloedwaarden zijn goed maar nu is het de nierfunctie die niet helemaal in orde is. Dit komt naar alle waarschijnlijkheid door een combinatie van medicijnen. Daarom moet ik per direcht 24 uur stoppen met twee van deze medicijnen en daarna met een veel lagere dosering verder gaan. Ook is de longfunctie weer verslechterd en begin ik wat last van mijn ogen te krijgen. Hier krijg ik nu medicijnen voor mee, hopelijk gaat het beter.

Zoals de hematoloog ze i"het is nog niet helemaal op de rails". Vrijdag weer naar het UMCG voor controle van de nieren en hopelijk gaat het dan weer wat beter.

Groeten uit Nes

Bernhard

Reacties (1) -

Baukje en Kees IJntema

Lieve allemaal,   Dat valt even tegen; je was zo goed op weg; het hoort er kennelijk allemaal bij.
We leven met jullie mee,veel liefs en heel veel serkte met alle dingen.  We dragen jullie op in ons gebed.
                                        Oma en opa IJntema.

Reacties zijn gesloten