Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

13. december 2010 22:52
by Bernhard
3 Reacties

Wennen

13. december 2010 22:52 by Bernhard | 3 Reacties

Het is zover. Ik heb mijn bril. Vorige week woensdag kon ik hem al ophalen en dat maar direct gedaan! Maar wat was dat een domper zeg…..Ik dacht eerst dat ze de verkeerde bril had gepakt maar het bleek wel de goede te zijn. Maar ik zag er alleen maar slechter door! Bleek dit normaal te zijn voor een eerste bril en ik moest hem thuis maar opzetten en dan rustig een weekje wennen.

Thuis aangekomen gelijk de bril opgezet en tja ik moest behoorlijk wennen! Maar gelukkig ging het na een hele dag redelijk goed. De dieptes inschatten is nog wat moeilijk en als ik vermoeid ben dan gaat het ook minder maar vooral achter de PC is het wel erg merkbaar beter! Hopelijk wen ik er de komende tijd helemaal aan. En om iedereen gerust te stellen hierbij een fotootje van mij met bril…….

pasfotoBernhard

En ja ik wordt er inderdaad knapper en intelligenter door… zucht ……….Sukkelige emoticon

Was er afgelopen week ook nog het grote feest voor de kinderen: Sinterklaas! Goh wat hadden Emma en Thomas hier naar uit gekeken. Vooral Emma was de dagen voor Sinterklaas nogal hyper, ‘s nachts wakker en vooral heel erg druk! Maar het was erg gezellig. Natuurlijk hebben ze weer veel te veel gekregen maar eerlijkheid gebied te zeggen dat ze met alles (kleine en grote cadeaus) super blij waren.

Sinterklaas2010 (Small)

De rust is weer wat terug gekomen gelukkig, nu maar op naar kerst. De boom staat inmiddels

P1100001 (Small)

Blijft nog wel het feit dat ik a.s. vrijdag nog even naar het UMCG moet voor een aderlating (zie vorige post) maar dat zal hopelijk wat meevallen!

En dan een leuk weekend voor de boeg met voor mij en Marianne een slipcursus in Lelystad. Gelukkig niet met eigen auto maar SUV’s van Volkswagen dus dat wordt leuk scheuren door de modder e.d.

Groeten uit Nes,

Bernhard

Reacties (3) -

Familie Ganzevoort

Lieve Marianne, Bernhard en kinderen,
Gelukkig eindelijk weer eens een wat positiever bericht op jullie blog! En ja hoor, de bril staat uitstekend! Daar hoef je bijna niet aan te wennen. Bernhard zal er zelf het meest aan moeten wennen als ik dat zo lees. Fijn, dat jullie zo hebben genoten met Sinterklaas. Het is ook een prachtig kinderfeest! Heel anders dan vorig jaar voor jullie. Bereid je maar fijn voor op het kerstfeest. Het is wel een drukke tijd, maar ook erg leuk. Probeer er van te genieten! Wij wensen jullie alvast fijne kerstdagen toe met elkaar. Vrijdag veel sterkte in Groningen en daarna natuurlijk heel veel plezier met de slipcursus.
Hartelijke groeten en veel liefs uit Heerenveen.
Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

wil visser

Lieve familie, wat een gezellige familie-tafereeltjes, de foto's van de Sint en het versieren van de kerstboom!
Fijn om wat positievere berichten te horen van jullie kant...
Daar houd je je weer aan vast!
Geniet van elkaar en de mooie momenten!
Voor later: hele mooie en rustige Kerstdagen gewenst en voor 2011 ALLE GOEDS!
hartelijke groeten uit Hoorn: Auke,Wil,Maarten en Anne Tjeerd Visser

Tietie Niemarkt

Hallo Bernard, zo nu en dan kijk ik ff op je site hoe het met jullie gaat. En...wat doen jullie het goed zeg! En wat hebben jullie het zwaar voor de kiezen gehad en soms nog. Diep respect voor jou en je dierbaren. Voor ons is het mooi om jou te volgen, het gaat immers ook zo vaak verkeerd en dan is het goed om te weten dat het ook wel eens goed uitpakt. Normaal krijgen we niks mee van het vervolg traject en dus is dit voor ons ook bijzonder. Het verhaal gaat over jou, die wij kennen en die wij hebben meegemaakt. Heel veel gezondheid, geluk en alles wat jullie maar nodig hebben! gr Tietie (facilitaire dienst mcl)

Reacties zijn gesloten