Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

17. september 2010 20:33
by Bernhard
4 Reacties

Weer wat beter en weer aan het werk

17. september 2010 20:33 by Bernhard | 4 Reacties

Vorig keer schreef ik dat ik weer een stapje terug moest gelukkig kan ik nu melden dat het weer iets vooruit gaat.

Vorige week was de nierfunctie niet helemaal goed. Dit kwam door het vele medicijn gebruik. Ook de extra controle vorige week vrijdag toonde nog aan dat de nieren het nog niet goed deden. Er is toen rigoreus ingegrepen in het aantal medicijnen en zover terug gebracht als mogelijk. Hierdoor heb ik minder dan de helft van de orginele medicijnen over. Afgelopen maandag moest ik weer voor controle. Dit was een spannende dag, want als het niet goed ging moest ik weer opgenomen worden en anders kon ik weer naar huis. Gelukkig bleken de nieren het weer goed te doen en kon ik weer naar huis. Toch een heel gek idee dat ik nu ineens met minder medicijnen toe kan maar tot nu toe werkt het goed.

Het gaat deze week zo goed dat ik vandaag weer een aantal uur op kantoor ben geweest en dit ging ook verbazend goed. Zelf heen en terug gereden en ook dat ging goed. Nu inmiddels afgesproken dat ik minstens 1 dagdeel per week op kantoor zal zijn en af en toe thuis ga werken. Dus langzamerhand weer naar het normale leven.

Nu het normale leven weer wat begint merk ik ook steeds meer hoeveel impact het afgelopen jaar op ons en de directe omgeving heeft gehad. Dit besefte ik weer toen ik op de site van de contactgroep leukemie het verhaal van een partner las. (http://www.leukemie.nfk.nl/) Hieruit blijkt hoeveel impact het ook heeft op de partner en het gezin. Ik wil dan nogmaals mijn waardering voor iedereen in mijn omgeving uitspreken die mij steunen en vooral voor mijn vrouw die een enorme steun en toe verlaat is geweest afgelopen jaar!

Nu eerst maar even lekker weekend vieren en volgende week maandag weer een controle op mijn bloed, nieren en longen en dinsdag weer een neusendoscopie dus ik wordt volgende week weer genoeg onderzocht! Hopelijk blijf ik fit genoeg om volgende week weer aan het werk te gaan.

Groeten uit Nes

Bernhard 

Reacties (4) -

Reinoud en Linda

Lieve Bernhard

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je je wat beter voelt. Het zal eerst wel vreemd voelen om weer wat mee te draaien in de maatschappij die voor ons zo gewoon en routine is.
We denken aan jullie en we hebben veel respect voor jou en je gezin hoe jullie met alles zijn omgegaan. Je hebt natuurlijk geen keus maar het is fijn om te lezen dat jullie ondanks deze ziekte een warm en hecht gezin zijn!

Hartelijke groeten,

wil visser-kikkert

Wat een goed nieuws! Het zijn de kleine dingen die het doen hè, heen en weer rijden naar je werk b.v. wat kun je er blij van worden! H.gr., en geniet van elke dag...Auke,Wil en kinderen uit Hoorn.

renetta en harald

hallo,
Fijn om te lezen dat het weer beter gaat en dat je weer bent begonnen met werk!
We wensen je morgen sterkte morgen!!

groetjes

Conny van der Stoop

Wat een geweldig nieuws !!!
In een document op het werk kwam ik ineens je naam tegen . Daar werd ik helemaal blij van. Wat moet het dan een fijn gevoel voor jou zijn om weer een beetje bezig met je werk te zijn.
Ik hoop dat we elkaar wellicht snel weer eens ontmoeten !

Reacties zijn gesloten