Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

8. april 2010 20:17
by Bernhard
2 Reacties

Dag 36 – Even naar huis!

8. april 2010 20:17 by Bernhard | 2 Reacties

Gisteravond kwam toch de longarts nog even langs. Hij heeft het beoordeeld en wist te vertellen dat na een stamceltransplantatie de luchtwegen eigenlijk altijd vernauwen. Daarnaast het virus en mijn verleden met ASTMA verklaart voor hem de problemen met de longen. Voor de eventuele afstoting was hij minder bang. Voor de acute variant ben ik niet ziek genoeg en de chronische afstoting is nog te vroeg. Maar zeggen ze erbij, we weten natuurlijk nog lang niet alles.

Toen vandaag de bloedwaarden bekend werden en deze goed leken heeft de specialist besloten dat ik met ‘weekendverlof’ mag vanaf vandaag! Dus ik ben eind van de middag opgehaald door Lucas en tik dit nu lekker op de bank! Lekker genieten van het weekend.

Zondag aanstaande moet ik me rond 20:00 weer melden in het UMCG (of eerder als het niet gaat) en dan gaan ze maandag weer allerlei onderzoeken doen. Eindelijk de lang verwachte CT-scan en weer een longfunctie. Daarna alles weer evalueren en de prednison weer verlagen en kijken hoe het gaat. Ze houden me dan weer een tijdje in de gaten.

Maar nu eerst weekend!

Groeten uit Nes

Bernhard

Reacties (2) -

fam. ganzevoort

Lieve Bernhard,
Wat fijn om dit bericht te lezen! Een lichtpuntje kunnen jullie momenteel goed gebruiken. Het is een fijne onderbreking van die saaie ziekenhuisdagen. En ook goed om te horen, dat de longarts niet ongerust is.
Geniet met elkaar maar zoveel mogelijk van het weekend. Dan heb je weer wat energie opgedaan voor de volgende week in het ziekenhuis.
Lieve groeten van ons allemaal.
Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

ina brinkman - la Roi

Goedemiddag Bernhard,

Fijn om te lezen dat je dit weekend lekker thuis mag bivakkeren. Op naar het volgende obstakel, zullen we maar zeggen. Goed van jou dat je steeds probeert om het positieve op te pikken. Al valt dat natuurlijk niet altijd mee. Geniet nog maar even van je tijd in Nes, en voor de komende week veel sterkte toegewenst.

Hartelijke groeten, ook voor Marianne,

Harm en Ina Brinkman

Reacties zijn gesloten