Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

31. augustus 2010 21:47
by Bernhard
3 Reacties

Weer aan het werk

31. augustus 2010 21:47 by Bernhard | 3 Reacties

Vandaag weer een paar uurtjes op het werk geweest. Vannochtend heeft Marianne me naar kantoor gebracht en rond 14:30 weer opgehaald. Het viel qua vermoeidheid best wel mee en was leuk weer wat te doen. Het is nu een jaar geleden dat ik de deur daar achter me dicht trok. Ik kreeg namelijk op 28 augustus vorig jaar vakantie. Dus na 1 jaar weer terug achter mijn bureau. Nu maar even kijken hoe een en ander gaat en langzamerhand de uren wat uitbreiden hopelijk.

Qua gezondheid gaat het redelijk. De operatie aan mijn neus is gooed verlopen en ook de controle vorige week was goed. Het schoonmaken van de neus aan de binnenkant was ondanks de verdoving geen pretje en moet jammer genoeg volgende week weer. Daarnaast ben ik eerder benauwd en was de longfunctie weer wat minder geworden maar dat kan verschillende oorzaken hebben, de kinderen zijn allebei wat verkouden en hebben wat verhoging of het kunnen nog naweeen zijn van de operatie. Het bloed echter was prima de laatste keer dus de controle is pas over 3 weken (nu nog 2).

Langzamerhand gaat het leven weer zijn gang en ik hoop dat dit zo blijft gaan, Marianne en ik hebben er alle hoop op!

Groeten uit Nes.

Bernhard

 

PS. Ik hoor van verschillende mensen dat ze geen mail krijgen terwijl ze zich wel aangemeld hebben. Mocht je geen e-mail ontvangen hebben en wel ingeschreven hebben, laat het me dan even weten.

Reacties (3) -

j.r.

Hoi Bernhard,

dus dan ben je een jaar verder, en dan ga je weer een paar uurtjes naar het werk: onvoorstelbaar, wat een traject! Ik hoop voor jezelf en je gezin dat je steeds verder zal herstellen en deze ellende achter je kan laten! Groet en zegen,

J.R.

Ingrid

Wat zal het heerlijk geweest zijn om weer normale dingen te doen!! Dan is het raar dat je dan van die momenten geniet.
En nu op naar allemaal goede jaren.

gr Ingrid

familie Ganzevoort

Lieve mensen,
Dit is een goed bericht! Fijn de gewone dingen weer oppakken.
Fijn weer aan het werk en dat dat niet eens heel erg tegenviel. Jullie hebben een lange weg achter de rug met vallen en opstaan. Maar deze stap is een heel belangrijke! Wij hopen voor jullie dat het steeds de goede kant uit blijft gaan. En dat je weer ritme in je leven krijgt. Natuurlijk rustig aan en jezelf in achtnemen. Maar steeds weer een stapje verder. Geniet ervan en ook veel sterkte gewenst. Lieve groeten uit Heerenveen.
Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Reacties zijn gesloten