Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

17. mei 2010 14:52
by Bernhard
2 Reacties

Dag 75 - Rustige week

17. mei 2010 14:52 by Bernhard | 2 Reacties

De afgelopen week is relatief rustig geweest. De bijholte ontstekingen beginnen langzaam op te knappen. Nu hopelijk nog sneller  omdat de boosdoener is gevonden en de juiste antibiotica voorgeschreven is. Wel moet ik nog om de 2 a 3 dagen naar het MCL om het te laten doorspoelen. Hopelijk is dit binnenkort klaar maar nog geen idee hiervan.

Vandaag naar het UMCG geweest. Maandag is namelijk mijn vast UMCG dag. De vaste routine gedaan, bloed prikken, longfunctie en dan alles bespreken met transplantatiearts. Het bloed was erg goed. Ik had zelfs een Hb van 8,3 dus dat gaat goed! Alleen de longfunctie was ten opzichte van vorige week weer verslechterd. Hiervan baal ik erg omdat dit juist weer iets verbeterd was. Hopelijk komt het door de bijholte ontstekingen en knapt dit ook langzaam weer op.

Tja wat doe je dan de hele dag thuis. Ik probeer de administratie wat op orde te brengen en ‘pas’ af en toe op de kinderen zodat Marianne even rustig kan boodschappen doen of zo. Alleen merk je dan gelijk dat je een oude man bent geworden. Ik ben uitgeput na een half uurtje administratie of een uurtje op de kinderen letten. Dus dat moet nog langzaam opknappen en dat is af en toe erg frustrerend. Temeer omdat je alleen met je ziekte bezig bent  sinds afgelopen oktober. Hopelijk heb ik binnenkort meer energie om wat leuke dingen te doen.

Groeten uit Nes
Bernhard

Reacties (2) -

Baukje en Kees IJntema

Beste Bernhard en Marianne,  Even wennen aan de nieuwe site maar daar wennen we wel aan.Hij is overzichtelijk. Het is zeer begrijpelijk dat je zo gauw moe bent.Toch maar volhouden als het even kan. Sterkte met alles en de Zegen van Boven.                       Oma Baukje en opa  Kees.

Ellie

Hoi allemaal,

Hopelijk voel je je inderdaad weer snel wat fitter. Ik kan me voorstellen dat je graag weer eens wat anders wilt doen dan met je ziekte bezig zijn. Gelukkig ben je wel thuis en zorgen de dagelijkse dingen hopelijk voor wat afleiding.
De nieuwe site ziet er mooi uit !

Groetjes van Sietse en Ellie en de kinderen

Reacties zijn gesloten